Steam Haftasonu İndirimleri (17-19 Ekim 2015)

Teknoloji
steam indirim

Steam‘ın geleneksel olarak düzenlediği haftasonu indirimlerinde bu hafta, Deep Silver firmasının tüm oyunlarında muazzam indirimler mevcut. Özellikle belli bir firmanın %80’e varan indirimlerini görmek pek alışık olduğumuz bir durum olmasa da Steam topluluğunun bunu belli başlı zamanlarda gerçekleştirdiğini biliyoruz. Steam’e gelen oyunların farklı bir rekabet ortamı oluşturduğu da keza bir gerçek. Şimdi dilerseniz indirime giren Deep Silver firmasının oyunlarına bir göz atalım ve her birini değerlendirmeye gayret edelim.

 

 

  1. Saints Row Serisi

    GTA hayranlarının diş bilediği ve kendisini başlarda “GTA Killer” olarak gösteren oyun olan Saints Row, bu hafta %66 gibi muazzam bir indirim değerine sahip. Tamamı ile GTA San Andreas ile özdeşleştirilebilen ve yorumların bu yönde olduğu oyunda tür olarak aksiyon-macera uygun görülmüş ve belli başlı paketleri mevcut. Şu an için gayet cüzi bir miktara bütün paketleri satın alabilmeniz de cabası. İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Flemenkçe, Danca, İsveççe, Çekçe, Lehçe, Rusça, Japonca dillerini destekleyen oyunun maalesef Türkçe dil desteği yok. Buna rağmen oynaması güç olmayan oyunun geliştirilme safhasında dahi pek çok güncelleme ve bugun giderildiğini biliyoruz. Aksiyon, macera seviyorsanız; neymiş bu GTA Killer yahu diyorsanız, güzel vakit geçirmek için oynanabilecek oyunlardan biri olan Saints Row’u siz de Steam topluluğundan satın alabilirsiniz. Promosyon paketi olan Ultimate Franchise Pack adlı paketi, şu ana kadar güncellenen ve eklenen bütün Saints Row bölümlerini içermekte ve %66 indirim ile 75 TL’den, 25 TL’ye düşmüş durumda. Bu özel promosyonun sadece 19 Ekim’e kadar satışta bulunduğunu da belirtmek gerekiyor zira gecikenin üzüleceği bir paket olduğu malumunuz. En azından iddiası yüzünden bile bir incelemeye alınabilecek bu oyunu siz de denemek isterseniz bu hafta satın alın ve denemeye başlayın. Çoğu zaman yorumcular tarafından GTA serisinin yanından dahi geçemeyeceği söylense de Saints Row’u oynayan büyük bir kitle var ve bu oyunun her GTA serisi çıktığında yeni bir seri ile karşımıza çıkması da, tam olarak kendisin GTA’ya rakip olarak gördüğünün göstergesi. Öyle ki, pek çok yorumcu hasar modellemesinin, araba sürüş rahatlığının ve benzeri pek çok etmenin GTA serisine nazaran çok geride olduğunu  belirtmekteler. Bu olumsuz yorumları da aktarmakta yarar var. Son olarak, oyuna dair Youtube üzerinde Türkçe yahut farklı dillerde pek çok inceleme bulabilirsiniz.

  2. Metro Serisi

    Metro serisinin tüm oyunları da Steam topluluğu kapsamında indirime girmiş bulunuyor. Aksiyon kategorisinin “çılgın” olarak tabir edebileceğimiz oyunlarından biri olan Metro serisi keyifli ve heyecanlı zaman geçirmek isteyenler için ilk sırada olan oyunlardan biri. Kısaca yaratık öldürme misyonunuzun bulunduğu bu tür oyunlarda misyon kolaydan zora doğru gitmesine rağmen bu oyun, tamamı ile aksiyon ve heyecan dolu başlayarak bunu dahi fark etmemenizi sağlıyor. Yine Saints Row’daki gibi İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Çekçe, Flemenkçe, Lehçe, Rusça, Ukraynaca dillerini destekleyen oyunun Türkçe versiyonu maalesef yok. Ancak bu sebepten ötürü de herhangi bir sorun yaşayacağınızı düşünmek güç. Bu sebepten aksiyon ve heyecan dolu oyunlar arıyorsanız; Metro serisinin indirimde olan her bir serisini %75 gibi bir indirim oranı ile edinebilirsiniz. Bütün seri paketlerini içeren Metro Redux Bundle paketine ise normal fiyatı 49 TL iken, 19 Ekim’e kadar 12,25 TL’ye erişebilirsiniz. Paket, Spartan, Survival ve Ranger mode gibi pek çok oyun modunu da içinde barındırıyor ve Metro Last Light ve Metro 2033 Redux serilerine sahip oluyorsunuz. Aksiyon sever bir oyuncuysanız, Steam topluluğundan indirimle Metro serisini edinmemeniz için hiçbir sebep yok.

  3. Dead Island

    Dead Island da Steam topluluğu kapsamında indirimde olan oyunlardan biri ve oyunun ilk çıktığı vakit, fragmanı büyük yankı uyandırmıştı. Bir şaheser olarak görülen fragmanın ertesinde ise yayınlanan oyuna dair yorumlar “orta halli” bir oyun olduğu yönündeydi. Bazı yorumcular ise hâlâ piyasanın en iyi zombi misyonlu oyunlarından biri olduğu yönünde, orta halli diyenlerden ayrılan bir yapıya sahip. Evet, oyunda bir zombi öldürme ve kaçış misyonunuz var, ve bunu en iyi şekilde yerine getirmek sizin elinizde. Oyunda pek çok mod mevcut ve her modun farklı misyonları var ancak bunu detaylandırıp heyecanınızı söndürmek, bize düşmez diye düşünmekteyiz. Günümüzde zombi temalı pek çok oyunun yanında Dead Island aslında en eskilerinden biri ve yenilenmiş güncelleme paketleri ile “henüz çıkmış” imajı vermesi de cabası. Pek çok şey söylenebilir oyun hakkında, belki ayrı, başlı başına bir yazı da yazılabilir ancak Steam topluluğunun bu haftaki indirim köşesinde alınabilecek oyunlardan biri, hatta ilki olarak görmek pek doğru olabilir. Dead Island oyunlarını tek tek indirim ile alabilmeniz dışında “Collection” adı verilen toplu paketi de edinebilmeniz mümkün. %85 gibi büyük bir indirim ile alabileceğiniz oyunun “Collection” paketi önerilebilir zira oyuna devam etmek isteyeceksiniz ve bu indirim 19 Ekim’de son bulacak. Bu sebepten %85 indirim ile Dead Island Collection’u 49 TL gibi bir fiyat yerine yalnızca 7,35 TL’ye satın alabilirsiniz.

 

 

Bu oyunların dışında Steam’de 19 Ekim’e kadar indirimde olan bazı oyunları da aşağıda görebilmeniz mümkün.

Saints Row Ultimate Franchise Pack – 25.50 TL
Saints Row IV: Game of the Century Edition – 9.30 TL
Saints Row: Gat out of Hell – 12.00 TL
Saints Row: The Third – 6.00 TL
Saints Row 2 – 4.50 TL

Metro Redux Bundle – 12.25 TL
Metro 2033 Redux – 7.75 TL
Metro: Last Light Redux – 7.75 TL

Dead Island Collection – 7.35 TL
Dead Island: Game of the Year Edition – 6.20 TL
Dead Island Riptide – 6.20 TL
Escape Dead Island – 6.20 TL

Risen Franchise Pack – 21,00 TL
Risen 3 – Complete Edition – 14.75 TL
Risen 2: Dark Waters Gold Edition – 12.25 TL

Killer is Dead – Nightmare Edition – 6.20 TL
Mighty No. 9 – 31.00 TL
Homefront – 7.75 TL

Sacred Franchise Pack – 18.75 TL
Sacred 3 Gold – 12.25 TL
Sacred 2 Gold – 6.00 TL
Sacred Citadel – 4.50 TL

Animation Arts Bundle – 54.50 TL
Trainz: A New Era – 41.30 TL
Pro Simulator Pack – 52.50 TL


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.