Reklam İzle Para Kazan Uygulamaları 2022

İnternet, Mobil

Reklam izleyerek para kazanmak çoğu zaman imkânsız gibi gözükür. Fakat reklam izleyerek para kazanmak mümkündür. Sadece bir maaş kadar gelir elde edilmez, yani buradan kazandığınız paralarla faturalarınızı ödeyebilirsiniz, dışarıda içtiğiniz kahve parasını ödeyebilirsiniz, üstelik bunu ciddi vakit ayırmadan halledebilirsiniz. İşte reklam izle para kazan uygulamaları

App Trailers

Uygulama içerisinde bulunan filmler müzikler videolar ve reklamlar izleyerek puan kazandığınız bir uygulamadır, üstelik bu puanlar nakit paraya dönüştürülebiliyor ve banka havalesi ile ödeme almak mümkün oluyor.

Perk TV

Tv şovları ve reklamları izleyerek para kazanabileceğiniz uygulamalar arasında yer almaktadır. Çok büyük kazançlar kazanamazsınız fakat ayda 100-200 TL arası gelir elde edilebiliyor.

Swagbucks

Eskiden çok para kazandıran bir uygulamaydı, fakat şuanda 50 TL kazanmak bile iyice zorlaştı diyebiliriz. Yine de çevrimiçi aramalardan ve alışverişlerden para kazanabiliyorsunuz.

Successbux

Karşınıza çıkacak olan kısa süreli reklamları izleyerek para alabiliyorsunuz. Verilen ücretler çok düşük, genelde 30 saniyelik bir reklam için 1 cent, yani 13 kuruş alıyorsunuz, yine de boş vakitleri bu uygulamayla değerlendirebilir birkaç lira da olsa paranızı kazanabilirsiniz. 

Youcubez

Çok az para kazandırıyor, genelde 30 saniyelik reklamın ücreti 1 cent, 1 dakikalık reklamlar çok nadir gelse de 2-3 cent yani 26-39 kuruş arasında ödeme alabiliyorsunuz. Günlük en az 4-5 reklam gönderiliyor. 

Slidejoy

Slidejoy ilginç bir site, çünkü telefon kilidinize reklam yerleştiriyor ve bu şekilde para kazanıyorsunuz. Örneğin, telefonunuzun ana kilit ekranına yerleştirilen reklamı, telefonunuzu her açışınızda görüyorsunuz, bunlar reklam videoları ve haberler olabiliyor. Her reklam için belli bir puan alıyorsunuz ve daha sonra bunları nakit paraya dönüştürebiliyorsunuz. Fakat ödeme kısmı biraz çelişkili. Kazandığınız paradan yüzde 20 kesiyor ve aynı zamanda ilk ödemenizi alabilmeniz için 3 ay beklemeniz gerekiyor. Bu şekilde biraz zor olsa da en azından bu üç ayda paranız epey birikiyor ve güzel bir ödeme alıyorsunuz. 

Inboxdollars

Bu firma ilk çıktığında çeşitli görevleri tamamlayarak bir saatte en az 3 dolar kazanılabiliyordu, fakat uygulamaya ciddi anlamda asyalı ve düşük gelirli ülkelerden insanlar talep gösterince bir saatlik işlerin ödemesi 50 cent’lere kadar geriledi. Şu anda 1 saat reklam izleseniz en fazla 5-6 lira kazanabiliyorsunuz, bazen bundan bile daha az.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.