HTC J Butterfly Görücüye Çıkıyor

Mobil, Teknoloji
htc

Dev teknoloji liderleri kapışmaya devam ediyor. HTC ilk olarak Japonya’da üreteceği J butterfly  özel modelini resmen duyurdu. Duyurulan yeni modelin yanı sıra teknik özellikleri bakımından One M9 modeline göre daha iyi olduğunu ortaya koydu. Üstün performanslı modelleri ile çıkış yapan HTC, ilk kez Japonya’da bulunan kullanıcıları için üretmiş olduğu modeli Butterfly ile karşımıza çıkmıştı.

 

htc

 

Firmanın yeni ve hızlı çıkışlarının yanı sıra Butterfly modelinin fazla tutulmasından dolayı, Avupa pazarına da hızlı bir giriş gerçekleştirdi. Hızlı çıkışlara ev sahipliği yapan HTC Butterfly serisine bir yeni modelini daha ekledi. Yeni çıkartılmış olan modeline HTC Butterfly, isimini taşıyan model HTC, firmasının en güçlü performansa sahip olması ile dikkatleri üzerine çekiyor.

HTC’nin J Butterfly, global pazarı içerisinde satışa sunulan yeni nesil akıllı telefon modelinin daha önce çıkartılmış olan M9 modeline göre daha iyi olduğunu görünümü ve teknik özellikleri ile ortaya koydu

<h2>HTC J Butterfly’ın Muhteşem Ötesi Özellikleri Büyüledi</h2>

 

htc

 

Yeni nesil akıllı telefonlar arasında en üstün performans özellikleri ile yer alan HTC J Butterfly, cihaz üzerinde 4 adet 2.0 GHz hızında, 4 adet 1.5 GHz hızında çalışmakta olan 8 Çekirdekli SnapDragon yonga setine, 5.2 inç büyüklüğünde 2K çözürlüğünde Super LCD3 ekran, 3 GB RAM, 32 GB depolama birimi, 2.700 mAh kapasiteli batarya hızına ve suya, toza karşı dayanıklı olmasını sağlayan IPX5/IPS7 sertifikasına sahip.

 

htc

Model üzerinde en çok dikkat çeken nokta ise 13megapiksel selfie odaklı ön kamera ve 4K video kaydı imkanı sağlayan 20.2 megapiksel çözünürlüğündeki Duo arka yüz kamerası bulunmakta. HTC J Butterfly, kullanıcıları, için model üzerinde kırmızı, ipek ve indigo renk seçeneklerinden birini tercih etmek mümkün.

Model, 162 gram ağırlığında ve 73x151x10.1mm boyutlarında.  Ayrıca model üzerinde Sense 7 ve Android 5.0 Lollipop mevcut olması ile tüm Avrupalı kullanıcıları kıskandıracağa benziyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.