2015 Yılının En İyi Android Oyunları

Mobil

Merhaba, bu yazımızda 2015 Yılının En İyi Android Oyunları hakkında tartışacağız. 2015 biterken pek çok sıralama gün yüzüne çıkıyor, elbette bunların biri de Android Oyunları alanında. 2015 Yılının En İyi Android Oyunları ise oldukça farklı bir rekabet alanına denk düşmekte zira bu yıl oldukça güzel oyunlar baş sıraları zorladı ve bu durum rekabet alanının hem kızışmasına hem de güzel oyunlar oynamamıza vesile oldu. Android alanında özellikle futbol ve çok oyunculu strateji oyunları savaşları çok aktif olarak yaşandı ve bunlara şahit olmamız da cabasıydı. Fifa, EA Sports Android oyunları, pek çok multi oyunculu strateji oyunu ve daha pek çok oyunun tanıtımına geçmeden önce incelemenin tamamı ile tarafsız bir şekilde yapıldığını belirtmemizde fayda var.

Clash Of Clans

2015'in En İyi Android Oyunları, Clash of Clans

Dünyanın en yaygın mobil strateji oyunlarından biri olan Clash of Clans’ın hayranı ve oyuncusu epey fazla. Tipik bir mobil ryo ve multi oyunculu bir oyun olan COC, yayınlandığı günden itibaren kullanıcılarını buldu zira kullanıcılar vasat da olsa mobil ve multi oyunculu bir strateji oyunu bekliyorlardı. Bunu, Clash of Clans adlı oyunda bulan güruh, bir süre sonra rakipler artsa da oyuna sadık kaldılar. Oyun da keza onlara sadık kalıp istedikleri her şeyi ve yeniliği yaptı. Günümüzde en popüler oyunlardan biri haline gelen Clash of Clans’ın küçük büyük, kadın erkek her kitleden oyuncusu bulunmakta ve bunu hastalık haline getirenler bile var. Kale ve karşı oyuncuyu feth etme üzerine kurulu olan oyunda level atladıkça düşmanlarınız hem güçleniyor, hem de daha yenilmez hale gelebiliyor ancak sizler de bu levelları atlarken savunma, saldırı gibi güçler kazanıyor, askerlerinizi yenileyebiliyor, surlarınızı sağlamlaştırabiliyorsunuz. Bu gibi sebeplerden dönemin en güncel multi player strateji oyunu olan CoC, arkasından epey insan sürüklemekte. Minvalinde pek çok oyun olsa da insanlar büyük bir kitlenin CoC sevdalısı olduklarını bildikleri için hiçbir şekilde diğer oyunlara yanaşmamaktalar. Elbette, onları da oynayan bir kitle yok değil ancak CoC şu sıralar tahtı bırakmayacak gibi görünüyor. Hatta, bu kesin denilebilir. 2015 Yılının En İyi Android Oyunları sıralamasında tahtın sahibi kesinlikle Clash of Clans. Siz de strateji ve sabır gerektiren oyunları seviyorsanız, Clash of Clans tam size göre bir oyun. Son olarak, oyunun Android ekosistemine ek olarak IOS işletim sistemleri mağazası Appstore’de de bulunduğunu belirtmekte fayda var.

Uygulama Bağlantısı: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.supercell.clashofclans

Need For Speed: No Limits

2015'in En İyi Android Oyunları, Need For Speed No Limits

Need For Speed başlı başına bir efsane olarak aklımıza kazındı. Ancak, seri Electronic Arts tarafından devam ettirilmeye kararlı. Geçtiğimiz yıllarda Most Wanted gibi efsane bir oyun dahilinde satışa ve halka pek çok oyun sunan EA, Need For Speed ailesini Android’e de katalı epey oldu ve başlı başına bir seri olan Need For Speed, 2015 Yılının En İyi Android Oyunları listesinde, ikinci sırada olmalı diye düşündük. Özellikle grafik ve pek çok özelliği açısından diğer yarış oyunlarına taş çıkartan ve dahası diğer oyunları da es geçen NFS serisi, yaptığı pek çok güncellemeden sonra stabilizasyon sağlaması ile de gönüllere taht kurmuş durumda. Android cihazlarınızda rahatça oynayabileceğiniz oyunun kontrol mekanizması da oldukça iyi ve kullanılabilir. Bu sebepten orta segment telefonlar bile yeterince alan olduğu vakit Need For Speed’i kaldırabiliyor. Yarış seviyorsanız, can alıcı grafikler ve müzik istiyorsanız, Electronic Arts’ın yıllanmış oyunu Need For Speed’de kendinizi kaybetmeniz için, bunlar var.

Uygulama Bağlantısı: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.game.nfs14_row

Star Wars: İsyan – Android

2015'in En İyi Android Oyunları, Star Wars

Star Wars, yeni filmi ile gönüllerimize taht kurmaya hazırlanıyor. Evet, güzel ancak peki oyunları? Android Star Wars Oyunları da bu yıl görücüye çıkmıştı. Pek çok Star Wars temalı oyunu gölgede bırakan Star Wars: İsyan, Kabam adlı bir firma tarafından yapılan bir oyun ve Rol Yapma Oyunu kategorisinde kendisine hak ettiği yere, yani en iyi android oyunlarından biri olma ünvanına erişmiş. Pek çok yapımcının resmi bir firmadan beklediği oyunun Kabam firması tarafından yapılan sürümü de çok kötü olmamakla beraber, grafikleri epey göz alıcı görünmekte. Sizler de Star Wars hayranı iseniz hiç durmadan bu oyunu indirebilir ve oynayabilirsiniz zira Android Star Wars Oyunları arasında en iyi oyun şu sıralar Star Wars: İsyan. Orta Segment telefonlarda kontrollerden ötürü biraz zorlanabileceğiniz oyunda en iyi verimi yüksek segment telefon ve tabletlerde alabilirsiniz. Özellikle o atmosfere girmek için bir tabletin daha iyi olabileceği kanaatindeyiz. 2015 yılının son aylarında Star Wars’ın yeni filmini izlerken bir yandan boş zamanlarınızda bu oyunu oynamak, sizleri hem oyuna hem filme daha fazla bağlayabilir.

Uygulama Bağlantısı: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kabam.swat

2015 Yılının En İyi Android Oyunları yazımızda sizlere en iyi olabilecek üç oyunu sunduk. Bunlar gibi pek çok oyun olsa da hem oynanabilirliği hoş, hem de aksiyonu yüksek ve beğeninize uygun farklı oyunlar sunmaya gayret ederekten, üç farklı kategoride oyun sunmaya çalıştık. Sizler de yorumlarınızı Blogisma Yorum kısmına bırakabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.