Facebook Arama Geçmişini Silmek

İnternet, Sosyal Medya
facebook_logo_

Bununla ilgili olarak bir takım uygulamalar yaparak facebook hesabınızdaki arama geçmişini silebilirsiniz. Facebook hesabınızda farkında olarak ya da farkında olmadan yaptığınız tüm aramaların kayıt altına alındığını biliyor musunuz?

  • İlk olarak facebook.com adresinden hesabınıza giriş yapın.
  • Sonra hareketler dökümüne tıklayınız.
  • Bir sonraki aşamada daha fazla seçeneğine tıklayınız.
  • Sonraki aşamada ara kısmına tıklayınız.

Sonraki aşamada ise karşınıza bütün arama geçmişiniz gelecek ve burada istediğiniz bölümleri ya da bütün arama geçmişini tek seferde silebilirsiniz.

Bu işlemlerin uygulanması ile beraber facebook hesabınızdaki tüm arama geçmişini rahat bir şekilde silmeniz mümkün olacak ve tertemiz bir facebook arama geçmişine sahip olabileceksiniz. Bu işlemleri belli periyotlar ile tekrarlamakta fayda olacaktır. Eğer facebook şifrenizi sizin dışınızda biri ya da birileri daha biliyorsa epey riskli bir durum söz konusu olabilir ve bu alanda insanların dikkat etmesi gereken önemli bir etken olarak görülüyor.

Aynı zamanda facebook hesabınız üzerinde çeşitli insanlarla yaptığınız görüşmelerde de samimi bir dil kullanılmışsa görüşmelerin de gizli tutulmasında, rutin hayatınızda herhangi bir sorunla karşılaşmamanız için önem arz eder. Bunun içinde facebook konuşma geçmişine gelerek konuşmayı sil seçeneğine tıklamanız yeterli olacak ve rahat bir şekilde sonuçlar elde edebileceksiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.